Wednesday, 4 December 2013

Bucurie la cumparaturi!

Buna dragilor!Azi am o tema foarte interesanta,care sigur o sa placa.Pentru inceput am o intrebare pentru voi:stiti ce alunga depresia femeilor??? :)) Of course, SHOPPING-UL (fata)!
Uite cine se gandeste si la noi,femeile,

Se pare că cei de la Piraeus Bank Romania http://www.piraeusbank.ro/Persoane-Fizice/Carduri_PF/Campanie-carduridecredit.html s-au gândit la buzunarele persoanele care utilizează cardul atunci când se duc la cumpărături. Ei au lansat o campanie prin care utilizatorii cardurilor de credit Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa Exact vor primi 3% inapoi din valoarea cumpărăturilor făcute până la data de 31 ianuarie – 2014, indiferent de locul de unde se fac cumpărpturile (în țară sau în străinătate).Mai mult, orice persoană care accesează microsite-ul  cardulcupromotii.ro http://cardulcupromotii.ro/?utm_expid=79379321-0.tHclwxhTTuuIloFrweMgqg.0, la completarea unui formular de participare, intră automat în cursa pentru câștigarea unui smartphone Nokia Lumia 925.


Ce bine,ca tot a venit luna cadourilor si o data cu ea febra cumparaturilor...zic sa nu mai stam degeaba si sa ne facem un card,intre timp poate le luam si telefonul !
Hmmmm.....,analizand asupra ofertei,am ajuns la concluzia ca cei de la Piraeus Bank au dat startul la cumparaturi!


(privind imaginea)...WOW ,nu stiam ca si barbatilor le plac cumparaturile! ;))

Zic sa nu mai prelungim suspansul,ci sa dam drumul la treaba:" LET'S GO SHOPPING,HONEY!!!"
P.S. Intai de toate,cardul trebuie alimentat!No comments:

Post a Comment